Outlook - för en lugnare arbetsdag

Vi garanterar att vi kan hjälpa varje medarbetare att frigöra MINST 30 minuter per dag genom att lära dem använda Outlook mer effektivt. Det blir 110 timmar på ett år!
Vad skulle det innebära för dig och din arbetsgrupp att få tillgång till den tiden?
Kontakta oss så berättar vi mer!

De flesta företag och organisationer använder idag Outlook  för att hantera mail och inbokade möten, men det är få medarbetare som har fått någon specifik utbildning i Outlook. Deras användande baserar sig på kunskaper från tidigare, mindre avancerade program för mail och kalender. Det är ett stort slöseri med resurser, för Outlook kan mer än så! Låt oss visa dig - boka en demo via Skype här (utan kostnad)!

Outlook kan användas för att planera och prioritera hela arbetsdagen, både på kort och lång sikt. Det är också möjligt att ha koll på alla kontakter, både externa och interna. Ta Outlook till hjälp för att komma ihåg att du ska kontakta en viss person nästa torsdag och se till att du inte missar att köpa fikabröd på fredag.

Vårt bästa Outlook-tips!

Vårt allra bästa tips är att stänga av alla signaler för inkommande mail. Det gör att din hjärna inte avbryts så snart ett mail kommer och du tvingas att antingen följa en första impuls och titta på mailet eller ta ett aktivt beslut att INTE titta på mailet. Så här gör du:
Klicka på Arkiv längst upp till vänster
Klicka sen på Alternativ
Klicka på E-post
Töm alla rutor under rubriken Mottagna meddelanden
Klicka på OK längst ned, klicka sen på OK en gång till i nästa ruta.
Klart!