Välkommen till
en lugnare arbetsdag!

Jobb360 - Direxios podd om framtidens kontor!

"Kontoret måste bli en destination"  Henrik Gustafsson och Mille Beckman från Telia framtidsspanar när det gäller framtidens kontor.  
Klicka här för att lyssna på!
Anpassning, smarthet, säkerhet, miljö - fyra heta trender när det gäller framtidens datorer och digitala hårdvara. Lyssna på Helena Kappen från Microsoft när hon framtidsspanar i podden! Klicka här för att lyssna!
"Asfaltera inte kostigar" säger Oscar Berg, digital strateg. Det han menar är att de digitala möjligheterna som finns idag kräver förändringar i både vanor, beteenden och förhållningssätt.
Klicka här för att lyssna på Oscar!
Vad gör vi på Direxio? Pia Andreason berättar: Lyssna på Pia, klicka här!

Framtidens arbetssätt

Hur kommer kontoret att fungera när vi inte är där varje dag? Oavsett hur vi kommer att relatera till en fysisk plats som kallas "kontoret" i framtiden, så behöver vi lära oss att jobba digitalt. Att använda de digitala redskap som vi har tillgång till för att arbeta mer effektivt med mindre stress.  
Läs mer här om Direxios bidrag
till framtidens kontor.
Att arbeta "aktivitetsbaserat" i betydelsen "oberoende av plats" är något som alla behöver kunna i framtiden.  Utbildning är en viktig pusselbit i det strategiska pussel som en övergång till nytt arbetssätt innebär.

Mer fokuserad arbetsdag

Vi tror att alla kan få en lugnare arbetsdag med bättre fokus. Direxio ger dig kunskap och verktyg som ger resultat direkt. 
Läs mer om Medvetet arbetssätt

Kurs via Teams eller Zoom
Webkurs ingår för alla!

Ett bra sätt att prova vad Medvetet arbetssätt innebär.
Läs mer och anmäl dig här